Rasulo u Karlovcu, navijači skoro napali predsjednika!

Igor Pamić više nije trener Karlovca. Na sjednici UO-a kluba je potpisao raskid ugovora, a navijači su izvrijeđali predsjednika Uprave Turkovića. Zaštitatri su spriječili veći sukob.

23.3.2011.
23:55
VOYO logo

Sapunica nogometnog kluba Karlovac ušla je, čini se, u posljednju fazu. Trener Igor Pamić, kojeg je klub nedavno kaznio zbog "narušavanja imidža kluba" jer mu je policija u krvi pronašla količinu alkohola tek nešto višu od dopuštene za vožnju, je podnio ostavku i potpisao raskid ugovora te otišao u Istru na odmor.

Navijačka skupina Karlovca Gademzi upala je na sastanak UO-a i izvrijeđala Upravu koju predvodi predsjednik Stjepan Turković, a zaštitari su spriječili veći sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamić je za četvrak u 10 sati najavio konferenciju za medije na kojoj će se i službeno oprostiti od kluba te rekao kako ide u Istru, ali ne preuzeti tamošnji klub, već na odmor:

"Gotovo je, raskinuli smo ugovor i to potpisali, više nisam trener Karlovca! Dugo je u meni kuhalo, u ovakvim uvjetima više ne mogu opstati, ne znam da li me netko minira slučajno ili namjerno, to sad i nije bitno. Slobodan sam, bez ikakvih obveza, a u Istru ne odlazim - odlazim na odmor!", izjavio je Pamić Sportskim novostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo