RASTURIO BIH GA U SVLAČIONICI: / Bivši reprezentativac zna što bi napravio Torresu

Image

Isključenje Fernanda Torresa odlučilo je pobjednika utakmice Barcelone i Atletico Madrida (2:1), slaže se većina komentatora i sudionika utakmice.

5.4.2016.
23:18
VOYO logo

"Rezultat ne bi bio ovakava da Torres nije isključen. Njegovo isključenje mnogo je koštalo Atletico. Imao je nekoliko šokantnih odluka večeras, Barcelonini igrači nisu prijetili svojim kretanjem, trebao ih je pustiti," kazao je bivši engleski reprezentativac Michael Owen za televiziju BT Sport. S njim se složio i Rio Ferdinand, također bivši engleski reprezentativac:

"Ponio se sramotno i treba se sramiti, napustio je suigrače. Već je požutio i dao je priliku sucu da razmisli o davanju još jednog. Kao trener bih ga rasturio u svlačionici nakon utakmice," kazao je Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Suarez je trebao biti isključen'

No, Ferdinand nije propustio spomenuti Luisa Suareza iz Barcelone zbog poteza kada je udario Juanfrana.

"On nije trebao ostati na terenu. Vidjeli ste kako je frustriran. Bio je to Suarez kakvog znamo iz prošlosti. Znamo da je odličan igrač, ali ovakve situacije trebaju biti primjereno kažnjene. On uvijek igra na rubu. Ali kada bi to izvukli iz njega, ne bi dobili istog igrača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/iIMzFKUUHvL

Igrač Atletica Gabi smatra da je njegov suigrač preoštro isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isključenje Torresa bilo je rigorozno. Do tada smo dominirali utakmicom. Teško ih je bilo zaustaviti kada su imali igrača više."

I Luis Suarez se oglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Crveni karton je bio ključan. Svi znaju koliko je Torres kvalitetan, ali napravio je dva teška prekršaja. Šteta jer bilo bi lijepo da smo igrali 11 na 11."

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo