RASPLAMSALA SE BORBA ZA OLMA: / Još jedan slavni engleski klub ušao u utrku za veznjakom, na Maksimir stigla rekordna ponuda

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Prema najnovijim informacijama mogao bi krenuti stopama kapetana Vatrenih

5.7.2019.
8:18
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamov veznjak Dani Olmo svojim je nastupom na Europskom prvenstvu do 21 godine izazvao veliku pozornost diljem Europe. Tek što se okrunio naslovom prvaka stigla je informacija da Modrog u svojim redovima želi veliki Manchester United. Katalonski Mundo Deportivo objavio je pak da je još jedan engleski klub ušao u utrku za Olma. Riječ je o Totenhamu.

Preniska ponuda

Finalist Lige prvaka navodno je već poslao ponudu na Maksimir u iznosu od 25 milijuna eura. Mundo tvrdi da su pregovori u naprednoj fazi kako bi ga Maurizio Pochettino što prije imao na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznos koji spominju Katalonci teško da će zadovoljiti apetite Dinama jer su u više navrata dali do znanja da ga ispod 40 milijuna eura ne namjeravaju pustiti i sigurno će srušiti rekord Marka Pjace kada je za 23 milijuna s Zagreb zamijenio Torinom. Pogotovo jer su mu dionice znatno narasle poslije Eura.

Olmo je, kao što je poznato, iz Barceloninog omladinskog pogona 2014. godine stigao u Dinamo. Prošle sezone je briljirao te je Dinamo na njegovim krilima po prvi put nakon pola stoljeća prezimio u Europi i osvojio naslov hrvatskog prvaka. Zbog toga je proglašen HNL-ovim igračem godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo