RASPADA LI SE ŠAMPIONSKA RIJEKA? / Kekov poker majstora mogao bi dobro napuniti klupsku blagajnu

Image

Pozivajući se na napise portugalskih medija Sportske novosti navode mogućnost rasipanja šampionske momčadi Rijeke za čiju je četvoricu igrača interes pokazao lisabonski Sporting.

27.5.2017.
11:49
VOYO logo

Imena Filipa Bradarića, Josipa Mišića, Josipa Eleza i Marija Gavranovića navodno su sasvim slučajno završila u bilježnici skauta portugalskog kluba koji su došli uvjerite se u kvalitete Stefana Ristovskog. Upitno je ostaje li i on u klubu nakon što se za njega zainteresirao nizozemski prvak Feyenoord.

Kako bilo, ne po rastrošnosti poznati Sportingov trener Jorge Jesus i klub u kojem obnaša dužnost, posebnu su zainteresirani za veznjake Bradarića (25) i Mišića (22) za koje portugalski izvori tvrde da bi mogli prema Lisabonu ne bude li se za njih obojicu moralo platiti više od osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći na popisu želja je Gavranović (27) koji bi se u momčad uklopio iza leđa Basa Dosta koji je kroz 31 ligašku utakmicu suparnicima utrpao čak 34 gola, odnosno čak polovicu od ukupnih 68 koliko je lisabonski klub zabio u Primeiri ove sezone. Ponuda za njega, navodi se, ne bi trebala premašivati 2-2,5 milijuna eura.

Pravila igre diktirat će, ipak, Rijeka koja navedene igrače ima vezane ugovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo