RAMOSOV SRAMOTNI POTEZ PROŠAO ISPOD RADARA: / No, posebno iznenađuje njegova reakcija nakon

Image
Foto: Screenshot

Ramos razbio nos Havelu i onda se čudio kao da nema pojma što je bilo

7.11.2018.
23:39
Screenshot
VOYO logo

Kapetan Reala Sergio Ramos imao je itekako puno sreće u srijedu navečer u utakmici 4. kola skupine G u Plzeňu protiv domaće Viktorije (5-0 za Kraljeve). Sreće je Ramos imao jer se VAR još uvijek ne upotrebljava u Ligi prvaka...

MAN. UNITED ŠOKIRAO JUVE USRED TORINA U 3 MINUTE I – SLAVIO! Real bez Modrića ‘petardom’ protutnjao Plzeňom

VAR u Ligi prvaka od sljedeće sezone

Uefa će VAR (videotehnologiju) u najelitnijem svjetskom klupskom nogometnom natjecanju uvesti sljedeće godine i onda ovakvi sramotni potezi neće proći nekažnjeno, ispod radara, kao što je prošlo Ramosovo sramotno laktarenje kojim je razbio nos Milana Havela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On se iščuđavao kao da nema pojma što je bilo

Ramosov "vrući" lakat nije vidio glavni sudac Deniz Aytekin niti njegovi pomoćnici. Da stvar za Ramosa bude gora, dok je njegovom suparniku iz nosa curila krv, on se iščuđavao kao da nema pojma što je bilo, postupio je onako kako nikako ne bi trebao postupiti jedan sportaš, i to kapetan europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Real Madrid je bez Luke Modrića na gostovanju u Češkoj rutinski pobijedio Viktoriju. "Kraljevski klub" je već u prvom dijelu zabio četiri gola, a u nastavku još jedan. Strijelci su bili Karim Benzema (21, 37), Casemiro (23), Gareth Bale (39), Toni Kroos (67).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo