PUKNUO ŠPANJOLAC / Ramos u centru velikog skandala koji bi ga mogao koštati ugovora: 'Ne tražite nešto gdje nema ničeg'

Image
Foto: Profimedia

'Obično se ne bavim ovom temom, ali ne želim priznati nešto što se nije dogodilo', branio se Ramos

10.3.2023.
8:55
Profimedia
VOYO logo

PSG je porazom i eliminacijom od Bayerna u osmini finala Lige prvaka zaključio još jednu neuspješnu sezonu u Ligi prvaka. Kao što je bilo za očekivati s obzirom na to da su u glavnom gradu Francuske očekivanja bila golema, isto takvo je i razočarenje.

Uložene milijarde još se jednom nisu isplatili, a jedan od onih kojim je ispadanje od Bayerna najteže pao jest Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja ikona Real Madrida i španjolske reprezentacije napravila je težak gaf nakon utakmice. Naime, nesvjestan da ga još snimaju kamere, žestoko je psovao klub za koji igra.

'Ku**a koja je rodila Pariz, je**na ku**a', izgovorio je Španjolac, a nije dugo trebalo čekati prije nego što je snimka postala viralna. Navijači su se žestoko obrušili na njega, a Ramos se morao javno pravdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdio je kako nije ni spomenuo Pariz već je ispustio razočarani zvuk psss.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obično se ne bavim ovom temom, ali ne želim priznati nešto što se nije dogodilo. Ni u jednom trenutku nisam rekao Pariz već sam ispustio uzdah razočarenja. Sve je bilo u kontekstu izraza kojeg smo navikli izgovarati u nogometu. Ne izmišljajte, ne tražite nešto tamo gdje nema ničega', poručio je legendarni Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo