EMOTIVNO NA PREDSTAVLJANJU / Ramos se slomio u Sevilli pred 23 000 navijača: 'Vratio sam se kući nakon 18 godina. Nadam se da ću biti poput Rakitića'

Image
Foto: Profimedia

'Za mene je ovo nezaboravan dan, ostvarenje sna. Vratio sam se kući nakon 18 godina. Hvala vam svima koji ste to omogućili'

7.9.2023.
10:00
Profimedia
VOYO logo

Španjolska nogometna ikona Segio Ramos sinoć je predstavljena pred 23 000 navijača u Sevilli, klubu iz kojeg je otišao prije 18 godina. Odbio je Ramos znatno bogatije ponude iz Saudijske Arabije i Turske, stavio emocije u prvi plan i kako kaže, ispunio svoj san. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

"Za mene je ovo nezaboravan dan, ostvarenje sna. Vratio sam se kući nakon 18 godina. Hvala vam svima koji ste to omogućili", naveo je na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je prije 18 godina počeo svoj izuzetno uspješan profesionalni put u sportu, a u srijedu navečer je na stadionu Ramon Sanchez-Pizjuanu predstavljen kao novi-stari igrač ovog kluba iz Andaluzije. Nije mogao sakriti suza, rasplakao se, a prizori upravo obilaze svijet. OVDJE pogledajte trenutak o kojem svi pričaju.

OVDJE možete vidjeti isto emociju Ramosa iz bližeg kadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos, nakon što je izašao na teren ispunjenog stadiona, nije mogao sakriti suze, a tamošnji mediji pišu da je na stadionu prisustvovalo više od 23.000 navijača.

"Za mene je ovo nezaboravan dan, ispunio sam san, vraćam se kući nakon 18 godina. Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim predsjedniku, sportskom direktoru, potpredsjedniku, svima vama, navijačima na prilici da se vratim kući... Svi ste mi omogućili da ovo ponovim, mene pokreću emocije, a ja vjerujem u naš projekat. Zatvorio sam krug u Parizu i novi započinjem u Sevilli", rekao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene pokreću emocije. Moram vjerovati u ovaj projekt. Zatvorio sam krug u Parizu i novi započinjem u Sevilli. Nadam se da ću biti poput Rakitića, koji se vratio i kao kapetan podigao titulu. To će biti teško, ali prvi korak prema tome je vjerovati u to", rekao je Ramos, referirajući se na Sevillino osvajanje Europa lige u prošloj sezoni i Rakitićevu ulogu u tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je bio upitan i bi li izveo jedanaesterac na Santiago Bernabeu. Taj stadion bio je njegov dom od 2005. do 2021. godine. Za Real je danas 37-godišnji stoper odigrao 671 utakmicu, zabio 101 i asistirao za 40 golova te s klubom slavio 22 titule, među kojima i pet za najbolju momčad Lige prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morat ću o tome pričati s Ivanom (Rakitićem) da to dogovorimo. Ali volim izazove. Uvijek želim postići gol", odgovorio je.

"Imao sam vrlo ružnu sliku u svojoj glavi kad sam prije igrao na Pizjuánu. Moj djed je znao plakati jer sam u Sevilli bio izviždan i izvrijeđan. Neka dam bio najveći fan Seville, od kad sam se rodio i taj osjećaj nije se promijenio". OVDJE pogledajte tu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Twitteru je osvanulo i kako se Ramos ispričao navijačima Seville ako ih je, kojim slučajem, uvrijedilo to što je otišao iz kluba u Real, što je u Sevilli godinama bilo gledano kroz prizmu izdaje.

Za spomenuti kako je Ramos za seniorsku momčad Seville odigrao 49 utakmica i zabio tri gola, a većinu karijere proveo je u Real Madridu. U dresu 'kraljevskog kluba' odigrao je 671 utakmicu, zabio 101 gol i asistirao 40. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastične borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo