RAMOS SE ISPRIČAO HAVELU ZBOG NESPORTSKOG POTEZA / 'Milane, nije mi bila namjera ozlijediti te, brzo se oporavi.'

Image
Foto: AFP

Španjolski reprezentativac laktom je razbio nos igraču češke momčadi

8.11.2018.
10:06
AFP
VOYO logo

Kapetan Reala Sergio Ramos imao je itekako puno sreće u srijedu navečer u utakmici 4. kola skupine G u Plzeňu protiv domaće Viktorije (5-0 za Kraljeve). Sreće je Ramos imao jer se VAR još uvijek ne upotrebljava u Ligi prvaka pa je laktarenje kojim je razbio nos Milana Havela prošlo neopaženo.

Ramosov “vrući” lakat nije vidio glavni sudac Deniz Aytekin niti njegovi pomoćnici. Nakon grubog udarca Ramos je gestikulirao prema sucu kao da ne zna što se dogodilo i time na sebe navukao bijes javnosti koja ga ne obožava još od starta nad Salahom u finalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uputio ispriku

Međutim, da nije sve crno pokazuje i Ramosov potez koji je stigao nedugo nakon utakmice. Španjolac se oglasio na svom Twitter profilu i uputio ispriku nogometašu Češke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjeda iz koje treba učiti i na kojoj treba graditi. Nogomet vas uvijek nešto nauči i ja sada znam da nisam trebao tako ući u onaj sudar. Milane, nije mi bila namjera ozlijediti te, brzo se oporavi.", poručio je Ramos i barem malo smiri tenzije koje su se digle oko tog poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo