Bocnuo ili zahvaljuje? /

Ovo se možda neće svidjeti Osječanima: Mierez na društvenim mrežama slavi Boga nakon odlaska

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Osječki napadač stavio je zanimljiv Instagram story nakon odlaska s Opus Arene

8.8.2024.
13:15
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu je vijest o odlasku Ramona Miereza iz Osijeka u Al Jaziru sve iznenadila. Osječki golgeter brzo je napustio Opus Arenu i zaputio se u svoj novi klub u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Osijek je dobio 3 milijuna eura, što je manje od navodne ponude Dinama, te su u klubu zasigurno nezadovoljni jer su izgubili igrača koji je u četiri godine u 152 nastupa 63 puta zabio i asistirao 14 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski napadač u zadnjem je susretu Osijeka protiv Levadije u pretkolu Konferencijske lige zabio tri gola i dvaput asistirao. Bit će to veliki deficit za Osječane u pohodu na Europu.

No izgleda kako sad već bivši napadač Osijeka slavi odlazak u Emirate. Na svome Instagramu objavio je story s citatom iz Biblije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvalit ću te, Gospodine, Bože moj, svim srcem svojim i slavit ću ime tvoje dovijeka. Klanjat ću se pred tvojim svetim hramom i slaviti tvoje ime zbog tvoje neizmjerne ljubavi i vjere jer ti si velik i činiš čudesa, ti si jedini Bog. Kada sam te zazvao, odgovorio si mi. Uslišio si me."

Image

Mierez je uoči ove sezone ušao u zadnju godinu ugovora s Osijekom. Smatralo se kako će ostati barem do kraja ljeta da pomogne OSijeku osigurati Europu. No izgleda da je Mierez dobio lijep ugovor od Emiraćana. Osijek će sad morati u trećem pretkolu Konferencijske lige protiv azerbajdžanske Zire bez svojeg najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo