RAKITIĆU JE BOLJE DA ŠTO PRIJE POBJEGNE: / Usred nevolje s koronavirusom, nova ogromna kriza potresla Barcelonu

Image
Foto: Profimedia

Sport je uvjeren kako će se situacija dodatno pogoršati u nadolazećim tjednima

9.4.2020.
13:49
Profimedia
VOYO logo

U gotovo svim klubovima u Europi, pa i onim najjačim, ovih dana vlada jedinstvo i pronalaze se svakojaki načini kako bi se uštedjelo i spasilo kolektiv od drastičnih gubitaka. No, u Barceloni je priča malo drugačija, u Barceloni vlada potpuni kaos. Baš uoči velike krize prouzročene pandemijom koronavirusa, sukobili su se Lionel Messi i sportski direktor Eric Abidal, a kasnije se lider katalonske ekipe zakačio i s Upravom.

Usred pandemije ta je ista Uprava srezala igračima plaće za čak 70 posto, na što su se igrači pobunili i okrenuli u potpunosti protiv predsjednika Josepa Bartomeua. Katalonski sport piše kako su uz igrače stali potpredsjednici Emili Rousaud i Enrique Tombas, a zbog toga ih je Bartomeu razriješio dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi of FC Barcelona during La Liga football match between Real Madrid and FC Barcelona played at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, on March 1th 2020 Real Madrid v Barcelona, La Liga football match, Madrid, Spain - 01 Mar 2020, Image: 502209214, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ruben Albarran / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tombas je zbog toga poludio, ali nije htio iznositi prljavi veš u javnost dok je Rousaud rekao kako je to čin "izdaje" i da "ovo što je ostalo od Uprave nema kredibilitet voditi klub".

Isti medij tvrdi kako čistka nije gotova i kako su sljedeći na redu direktori Silvio Elias i Josep Ponte, a Sport je uvjeren kako će se situacija dodatno pogoršati u nadolazećim tjednima. Možda je našem Ivanu Rakitiću najbolje da što prije pobjegne s Camp Noua...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo