RAKITIĆU JE BOLJE DA ŠTO PRIJE POBJEGNE: / Usred nevolje s koronavirusom, nova ogromna kriza potresla Barcelonu

Sport je uvjeren kako će se situacija dodatno pogoršati u nadolazećim tjednima

9.4.2020.
13:49
Profimedia

U gotovo svim klubovima u Europi, pa i onim najjačim, ovih dana vlada jedinstvo i pronalaze se svakojaki načini kako bi se uštedjelo i spasilo kolektiv od drastičnih gubitaka. No, u Barceloni je priča malo drugačija, u Barceloni vlada potpuni kaos. Baš uoči velike krize prouzročene pandemijom koronavirusa, sukobili su se Lionel Messi i sportski direktor Eric Abidal, a kasnije se lider katalonske ekipe zakačio i s Upravom.

Usred pandemije ta je ista Uprava srezala igračima plaće za čak 70 posto, na što su se igrači pobunili i okrenuli u potpunosti protiv predsjednika Josepa Bartomeua. Katalonski sport piše kako su uz igrače stali potpredsjednici Emili Rousaud i Enrique Tombas, a zbog toga ih je Bartomeu razriješio dužnosti.

Tombas je zbog toga poludio, ali nije htio iznositi prljavi veš u javnost dok je Rousaud rekao kako je to čin "izdaje" i da "ovo što je ostalo od Uprave nema kredibilitet voditi klub".

Isti medij tvrdi kako čistka nije gotova i kako su sljedeći na redu direktori Silvio Elias i Josep Ponte, a Sport je uvjeren kako će se situacija dodatno pogoršati u nadolazećim tjednima. Možda je našem Ivanu Rakitiću najbolje da što prije pobjegne s Camp Noua...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali