RAKITIĆEVA RENESANSA U BARCELONI: / Konačno dobio priliku i oduševio: 'Potpuno je jasno da sve suigrače čini boljima. Čak i Messija'

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je dobio velike pohvale u uredničkom komentaru u Mundo Deportivu

9.12.2019.
9:55
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić konačno je dobio pravu minutažu u svojoj Barceloni i iskoristio ju je na pravi način.

Izgledalo je kao da je Rakitić ispao iz svih planova trenerta Ernestea Valverdea koji nije na njega računao, no to se u posljednjih desetak dana promijenilo. Raketa je posljednje tri utakmice započeo u početnom sastavu i istaknuo se jako dobrom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvale urednika

Njegovi nastupi izazvale su brojne pohvale, a u ponedjeljak je katalonski list Mundo Deportivo, vrlo blizak Barceloni, objavio komentar s naslovom "Rakitić u momčadi čini desno krilo boljim" u kohjemu analizira kojiko je Hrvat poboljšao momčad Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U članku Mundo Deportivov urednik Santi Nolla piše kako Rakitić na puno načina doprinosi igri katalonskog giganta i naglašava koliko s njim u veznom redu desni bok Barce postaje bolji.

"Nije čudno što je Sergi Roberto na desnom boku odigrao najbolju utakmicu upravo kada je Rakitić bio u veznom redu. Hrvatski nogometaš sve suigrače čini boljima, to se dokazalo u posljednjim utakmicama u kojima je dobio priliku od prve minute. Messi je posebna klasa, ali čak je i njemu lakše kada zna da ima Rakitića iza sebe", stoji u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od transfera

Za Rakitića se nagađšalo da će napšustiti Barcelonu u ljetnom prijelaznom roku, nakon što je u nju stigao Nizozemac Frenkie de Jong. Povezivalo ga se tada s transferom u francuski Paris Saint Germain i engleski Manchester United, no ipak je ostao u Barci, gdje je na početku sezone imao nizarnu minutažu, ali to se promijenilo u posljednjih desetzak dana.

U posljednje tri utakmice, protiv Borussije Dortmund, Atletico Madrida i Mallorce, započeo je u početnom sastavu Barcelone i oduševio svojim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se čini, u početnom sastavu Barcelone mogao bi i ostati.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo