RAKITIĆEVA KONKURENCIJA: / Nova zvijezda 'Barce' poklonila se Messiju i Iniesti

Image
Foto: AFP

Sjajni turski ofenzivni veznjak Arda Turan (28) danas je predstavljen na Camp Nou kao nova zvijezda Barcelone.

10.7.2015.
12:49
AFP
VOYO logo

Turan je s Barcelonom potpisao petogodišnji ugovor, a u sastavu trenera Luisa Enriquea biti će konkurencija našem Ivanu Rakitiću i Iniesti.

Nakon što je i službeno objavljeno kako je Turan novi igrač Barcelone, oglasio se i sam turski nogometaš koji nije skrivao zadovoljstvo prelaskom u ovaj slavni klubu. Katalonski novinari već su ga prozvali nasljednikom legendarnog kapetana Barcelone Xavija Hernandeza, čovjeka koji ima status legende u španjolskom nogometu, igrač za kojeg mnogi govore kako spada u red jednih od najboljih veznih igrača u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Nitko ne može zamijeniti Xavija. On je idol svima, ne samo u ovom klubu. Ja sam drugačiji tip igrača, došao sam činiti velike stvari s Barcelonom, ali nitko ne može biti Xavi. No, ja želim osvojiti publiku svojim stilom igre", kazao je Turan turskim medijima, te dodao:

Barca više od kluba, Iniesta idol

"Barca je više od kluba. Od malih nogu sam htio biti dio Barcelone. Stoga sa jako sretan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turan je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Atletico Madrida. Naravno, na Camp Nou su odmah zacrtali turskog veznjaka i potpisali ga. Sada će u momčadi imati veliku konkurenciju, Iniesta i Rakitić su prošle sezone bili standardni prvotimci i pokretači veznog reda Barce.

No, Turan vjeruje u sebe, zna svoje kapacitete te mu sad slijedi dokazivanje u novom klubu, najvećem u kojem je ikad igrao. Uz to, sada će igrati i sa velikim Lionelom Messijem kome će u mnogočemu biti podređen u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio, Messi je najbolji na svijetu. Ne sam trenutno sada, nego najbolji u povijesti. Nitko nije kako Messi. Iako, moj idol je Iniesta", jasan je Turan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo