RAKITIĆA SELE U REDOVE VELIKANA, BARCIN PREDSJEDNIK SE OGLASIO: / Njegova izjava zabrinut će mnoge

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE / AFP

Nije Bartomeu ovime baš umirio navijače koji zagovaraju njegov ostanak

7.4.2019.
19:38
AFP, LLUIS GENE / AFP
VOYO logo

Gotovo da nema dana u kojem španjolski mediji ne presele Ivana Rakitića iz Barceloninih redova. Mijenja se pritom tek adresa njegova budućeg poslodavca pa je tako hrvatski veznjak jedan dan u Paris Saint-Germainu, drugi u Interu, treći u Bayernu i tako dalje.

Prema nekim navodima sada je pred vratima Manchester Uniteda čija je želja bio i kroz prethodne prijelazne rokove, no tad na klupi nije sjedio Ole Gunnar Solskjaer. No, prema nekim navodima i njemu se ideja o Rakitiću kao pojačanju sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidjet ćemo...'

Hoće li se štogod po tom pitanju i dogoditi teško je i naslutiti no Barcelonin predsjednik Josep Bartomeu i ne nudi umirujuće tonove klupskim navijačima. Poznato je da bi Rakitić volio produljenje ugovora sa poboljšanim uvjetima suradnje, kao što je i poznato da mu je takvo što Bartomeu i najavio. Ne i ispunio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo da naši igrači budu sretni, a Rakitić je jedan od Barceloninih najvažnijih igrača. Trener u njega ima veliko povjerenje. Ipak, moramo osigurati ispravan balans u plaćama i vidjeti na kraju sezone što će biti s njime", nejasno je poručio Barcelonin predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo