RAKITIĆ ŽELI OSTANAK U BARCI, ALI...: / Opcija B ispisuje povijest hrvatskog nogometa, a razgovori su već krenuli!

Image
Foto: AFP

Nikad niti jedan hrvatski nogometaš nije igrao za taj klub

14.2.2019.
14:57
AFP
VOYO logo

Već neko vrijeme španjolski mediji pišu o želji Ivana Rakitića da produlji vjernost Barceloni, ali i često citiraju riječi klupskog predsjednika koje ne ukazuju da će se to tek tako dogoditi.

"Ranije smo govorili o ograničemom proračunu, o uvjetima koji su trenutačno jako teški. Ivan zna da ćemo, kada klub bude imao novi financijskij kapacitet, sjesti i razgovarati. Vidjet ćemo o čemu ćemo razgovarati, no sjest ćemo i pričati kada budemo imali financijske mogućnosti. To sada nije slučaj", ponavlja se Josep Maria Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United cilja pole-position

Navedeno iz prikrajka prate neke od najboljih europskih nogometnih momčadi zainteresirane da se uključe u priču dođe li do mogućnosti da se Rakitić udalji od kluba u kojem trofeje niže od 2014. godine.

Prenoseći napisano na Daily Mailu Sport tvrdi da najbolje startno mjesto pritom pokušava uhvatiti Manchester United koji ga želi u ljetnim mjesecima u svom dresu. Dodaje se da je agent hrvatskog reprezentativca već i razgovarao sa predstavnicima kluba u čijim redovima nikad nije nastupao hrvatski nogometaš. Konkurencija je jaka, Paris Saint-Germain, Chelsea, Inter... svakako imaju svoje adute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo