RAKITIĆ SE OČITOVAO O ODBIJENICI: / U Barceloni su odlučni u namjeri da mu ne povise plaću. Nakon ovog bi možda i mogli

Image
Foto: AFP

Veznjak Barcelone ima poruku za predsjednika kluba

19.9.2018.
14:55
AFP
VOYO logo

Više je klubova stalo u red nakon Svjetskog nogometnog prvenstva s istom idejom, kako se osnažiti dovođenjem Ivana Rakitića. Hrvatski veznjak bio je odličan na Mundijalu u Rusiji, odličan je i već godina u dresu Barcelone, a sve to izazvalo je pozornost mnogih.

Paris Saint-Germain pritom se spominjao kao najozbiljniji kandidat, govorilo se o ponudi u iznosu od 70-80 milijuna eura i boljim uvjetima za samog igrača. Barcelona je rekla 'ne', Rakitić sam odlučio da je ostanak najbolje rješenje za njega i njegovu obitelj, a tom prilikom kazao i da ne bi odbio milijune svog kluba odlučili vodstvo poboljšati mu ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi ga smetalo

Točnije, pisalo se tada po španjolskim medijima da bi na račun odanosti mogao dobiti poziv da dođe u ured predsjednika Josepa Marie Bartomeua koji bi ga, premda se o tome nije ništa direktno govorilo, mogao novčano nagraditi za vjernost klubu.

Image
RAKITIĆ OTKRIO KOME DUGUJE OSTANAK U ŠPANJOLSKOJ: /

PSG-ovim milijunima je rekao 'ne', ali priznaje da Barcine ne bi odbio

Image
RAKITIĆ OTKRIO KOME DUGUJE OSTANAK U ŠPANJOLSKOJ: /

PSG-ovim milijunima je rekao 'ne', ali priznaje da Barcine ne bi odbio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, ne bi me to smetalo. Siguran sam da će me uskoro nazvati", kazao je tada Rakitić, a onda u utorak i saznao da od toga neće biti ništa.

"Ove sezone nećemo moći odgovoriti na njegove zahtjeve. Ovisno o prihodima iduće sezone možemo razgovarati o tome", poručio je Bartomeu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne tražim ništa

Rakitić navodno tjedno zarađuje 88,000 eura u Barceloni, a Sky Sports prenosi da bi Bartomeuove riječi mogle biti popraćene skorašnjim novim pokušajem PSG-a, ali i Chelseaja da ga dovedu u svoje redove.

"Ne tražim ništa, želim samo da su ljudi zadovoljni mnome. Ostanak je bila moja odluka, sretan sam ovdje. Iskreno što se dogodit, dogodit će se, meni to ništa ne mijenja. Riječi u nogometu ionako ništa ne znače, važno je ono što se govori na terenu, a ja se osjećam dobro. Kao i moja obitelj ovdje što je meni najvažnije", Rakitićev je odgovor klupskom predsjedniku koji će se svidjeti i navijačima, ali i čelniku kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo