RAKITIĆ SE KONAČNO OGLASIO I ODGOVORIO NA PITANJE HOĆE LI I DALJE IGRATI ZA VATRENE: / 'Pitao sam ga i to je njegova poruka'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon odgode Eura dosta se pričalo o oproštaju najboljih Dalićevih igrača

19.3.2020.
8:32
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Europska nogometa federacija (UEFA) i službeno je odgodila Europsko prvenstvo za ljeto 2021. zbog pandemije koronavirusa.

Euro se trebao održati od 12. lipnja do 12. srpnja ove godine, međutim krovna nogometna organizacija Starog kontinenta je odgodila turnir za iduće ljeto. Novi termin trebao bi biti od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. u istih 12 gradova (Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Dublin, Glasgow, London, München, Rim i Sankt Peterburg).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to pokrenulo glasine oko toga što će biti s Vatrenima. Luki Modriću i Ivanu Rakitiću trebalo je ovo biti posljednje veliko natjecanje u dresu reprezentacije pa je njihov nastup na Euru 2021. doveden pod znak upitnika. Dvojac se još uvijek nije oglasio po tom pitanju, ali iz Rakitićevog stožera stigla je poruka da će biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pitao sam Raketu. I dalje će biti reprezentativac, bude li spreman i potreban izborniku. To je njegova poruka. Obećao je da će igrati na Euru i igrat će. To što je pomaknut na jednu godinu ništa ne mijenja”, poručio je putem Sportskih novosti njegov kum Marko Bralić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo