RAKITIĆ OTVORIO DUŠU ZA PRESTIŽNI GUARDIAN: / 'Ne spominjite mi VAR u finalu Mundijala, sanjao sam ga tisuću puta!'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić razgovarao je sa uglednim britanskim novinarom za Guardian

16.11.2018.
14:12
AFP
VOYO logo

Ivan Rakitić je u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji odigrao svoju 99. utakmicu u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. U finalu je odigrao odlično, kao i većinu turnira – njegovi pogoci sa bijele točke odlučili su raspucavanja sa Danskom i Rusijom – ali i sam priznaje da ga poraz protiv Francuza i dalje smeta.

"Ne želim pričati o VAR-u, sanjao sam o tom momentu u finalu tisuću puta", rekao je Rakitić u velikom intervjuu sa Sidom Loweom za engleski Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nas nije vidio u finalu, ali od početka je ideja bila da dođemo do kraja – nisam se htio vratiti ranije", dodaje hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lagao bih kada bih rekao da sam bio miran kada sam izvodio jedanaesterce protiv Rusije i Danske. Ali – mi smo mala zemlja, ali Hrvata ima u Australiji, Južnoj Americi, Africi, na svim stranama svijeta, razmišljao sam – mogu ispisati povijest sa svojom 'braćom'. Uglavnom, zapravo, nisam razmišljao ni o čemu – razgovori sa svojom ženom, FaceTime sa svojim kćerkama, svakodnevne stvari", dodaje Rakitić kako je doživio dramatično izvođenje jedanaesteraca u osmini finala i četvrtfinalu.

'U finalu je bog nogometa bio Francuz'

"U finalu, bog nogometa bio je Francuz. Prvi pogodak je došao nakon nepostojećeg prekršaja, a VAR je trebao intervenirati jer je Pogba bio u zaleđu. Nakon toga je VAR dosudio jedanaesterac koji nije bio nepostojeći, ali nije se niti morao dosuditi", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo