RAKITIĆ OTKRIO DETALJ KOJI GA POSEBNO BRINE KAD JE BARCELONA U PITANJU: / 'Nadam se da nije ništa ozbiljno'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac otkrio je da je zabrinut za sitauciju s najboljim igračem Barcelone

3.2.2019.
9:53
AFP
VOYO logo

Ivan Rakitić izrazio je zabrinutost za zdravstveno stanje Lionela Messija nakon utakmice 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Valencije. Nakon utakmice u medijima se pojavila informacija o tome da Messi ima zdravstvenih problema, a već za vrijeme susreta tražio je liječničku pomoć i šepao.

"Nadamo se da će biti još toga", komentirao je Rakitić, aludiravši na dva gola sjajnog Argentinca. "Šteta što je utakmicu završio s problemima. Nadamo se da nije ništa jer nam dolaze zanimljive utakmice", dodao je hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ih okršaj s Realom

Barcelona u srijedu dočekuje madridski Real u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja, a postoji mogućnost da Messija ozljeda udalji od nastupa.

"U prvih pola sata nismo bili najbolji, iako smo se zaslužili vratiti. Pokazali smo karakter i dominirali smo cijelo drugo poluvrijeme u potpunosti. Na mahove se činilo kao da igramo košarku oko njihovog kaznenog prostora, ali na kraju nismo mogli do pobjede. Nije lako igrati protiv Valencije, momčadi koja ima puno samopouzdanja zbog rezultata u zadnje vrijeme i koja igra tvrdo u obrani. Čekali su kontranapade i nisu previše riskirali", rekao je Rakitić o utakmici s Valencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo