RAKITIĆ ODAO PRIZNANJE SOLSKJAERU: / Barci je United pred vratima, a hrvatski veznjak divi se onome što se tamo radi

Image
Foto: AFP

'Moraš biti svjestan onog u čemu si najbolji, a čini se da novi menadžer Manchester Uniteda to zna'

4.4.2019.
14:21
AFP
VOYO logo

Barcelonin hrvatski veznjak Ivan Rakitić svjestan je težine ispita kojeg donosi četvrtfinalni ogled Lige prvaka momčadi za koju igra i Manchester Uniteda. Upućen u rezultate koje klub s Old Trafforda upisuje od smjene trenera poziva na oprez pred sljedeću srijedu.

Ole Gunnar Solskjaer preporodio je United koji pod Joseom Mourinhom nije djelovao tako opasno, a činjenica da su izbacili Paris Saint-Germain iz LP-a, i to nakon 0-2 iz prve utakmice koju su igrali kod kuće, svakako barem malo pali alarm i u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna što trenutačno rade

"Vidjeli smo koliko su bili dobri i znamo koliko su engleski klubovi jaki u ovome trenutku. Manchester United je u seriji dobrih rezultata, a to što su postigli tri gola u Parizu je nevjerojatno. Treba im iskazati poštovanje zbog tog povratka, za organizaciju i borbu sa toliko mladih igrača u momčadi", kaže Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio Solskjaera

"Poštujem Britance i strast koju gaje za nogometom, pune stadione. Moraš biti svjestan onog u čemu si najbolji, a čini se da novi menadžer Manchester Uniteda to zna. Treba li se više boriti ili igrati na kontranapade, radi ono u čemu si najbolji."

"Mnogi bi voljeli igrati poput Barcelone i imati posjed lopte. Ali, ako imaš posjed i izgubiš utakmicu, onda to ne predstavlja ništa i ja zbog toga ne bih bio sretan", zaključio je hrvatski veznjak španjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo