RAKITIĆ NAPOKON DOČEKAO DA SE SPOMENE NJEGOV UGOVOR: / Barcin predsjednik konačno rekao kako stoje stvari

Image
Foto: AFP

Rakitić ima ugovor s Barcelonom, u koju je stigao 2014., do ljeta 2021.

15.4.2019.
21:41
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić već je dugo neizostavan dio Barcelonine nogometne momčadi. Trener Ernesto Valverde bez njega ne slaže udarnu postavu sastava, a isti je status hrvatski veznjak uživao i pod vodstvom bivšeg stratega Luisa Enriquea.

Ono u čemu ne može uživati, a zbog čega pune ruke posla imaju mediji koji na svojim sportskim stranicama prate španjolsku La Ligu i zbivanja u njoj, je još uvijek neispunjeno obećanje klupskog predsjednika. Josep Maria Bartomeu obećao je Rakitiću razgovor o novom ugovoru – o produljenju i poboljšanim uvjetima suradnje - no dalje od obećanja nije otišao. I sve to već dugo traje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić, unatoč učestalim medijskim seljenjima u englesko, talijansko, njemačko i francusko prvenstvo, sam izražava želju za ostankom, ali i čeka Bartomeuov poziv. Čini se sad da bi ga i mogao dočekati.

Svi su zadovoljni

"Ivan ima ugovor i jako smo zadovoljni. Prošlo ljeto sam imao jedan razgovor s njime i rekao sam mu da ćemo u pogodnom trenutku moći razgovarati oko poboljšanja njegovog ugovora. Nismo razgovarali dosada zato što smo dosegli limit s plaćama za igrače pa nam nije lako. No, razgovarat će se s njime. On je neupitan igrač za ovu momčad. Iz godine u godinu igra sve bolje", rekao je Bartomeu u razgovoru za španjolsku javnu televiziju TVE u Barceloni, a prenosi Hina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić ima ugovor s Barcelonom, u koju je stigao 2014., do ljeta 2021. Posljednji put je prije dvije godine produljio suradnju s klubom s kojim je osvojio, među ostalime, tri španjolska prvenstva i jednu Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo