RAKITIĆ I BARCELONA JOŠ UVIJEK NISU GOTOVI: / Je li ovo konačni dokaz da Katalonci neće prodati Vatrenog ove zime?

Image
Foto: Profimedia

Barceloni se znatno stanjila vezna linija, a to znači kako bi Rakitić u nastavku sezone mogao igrati puno više

28.12.2019.
18:45
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Barcelona poslao je svog 21-godišnjeg veznjaka Carlesa Alenu na šestomjesečnu posudbu u Betis. Odlazak Alene je dobra vijest za Ivana Rakitića koji je u prvom dijelu sezone teško dolazio do minuta u konkurenciji sedam veznih igrača. Betis će Aleni isplaćivati plaću tijekom tog vrememena te neće imati mogućnost otkupa njegovog ugovora, priopćila je Barcelona.

Alena, koji je ponikao u Barceloni, debitirao je za prvu momčad u Kupu u sezoni 2016/17. kada je protiv Herculesa zabio izjednačujući gol. Od tada je 39 puta nosio dres Barcelone i postigao tri gola. Ove sezone je nastupio u pet utakmica provevši na travnjaku 290 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the match Villarreal CF v Athletic Club, of LaLiga 2019/2019 season, date 12. La Cerámica Stadium. Villarreal, Spain, 3 Nov 2019., Image: 480870724, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Dobre vijesti za Rakitića

Trener Ernesto Valverde je u formaciji 4-3-3 na sredini terena najčešće koristio Frenkija de Jonga, Sergija Busquetsa i Sergija Roberta, a zatim Arthura Mela, Artura Vidala i Ivana Rakitića. Spomenimo usput kako je na izlaznim vratima Barcelone sada pak Arturo Vidal, te da je Melo već neko vrijeme izvan pogona zbog bizarne ozljede, za koju neki kažu da je riječ o spolnoj bolesti gonoreji. Odlaskom Alene, Barceloni se znatno stanjila ta vezna linija, a to pak znači kako bi Rakitić u nastavku sezone mogao igrati puno više i to kao starter.

Alena bi se na ljeto trebao vratiti u Barcelonu s kojom ima ugovor do ljeta 2022. godine. Dosad je upisao dva nastupa za mladu repreprezentaciju Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo