RAKITIĆ DOBIVA KONKURENCIJU: / Bivša zvijezda Reala pojačava Barcelonu!?

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Gomila ozljeda koja je u posljednje vrijeme pogodila Barcelonu nagnala je klupske čelnike da počnu razmišljati o značajnom pojačavanju momčadi u siječanjskom prijelaznom roku.

7.11.2015.
12:20
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

U redovima europskog prvaka razmišljaju o dovođenju nekolicine iskusnijih igrača koji bi mogli poslužiti kao dobra alternativa za zvijezde udarne momčadi. Pojavila se tako priča da bi Barcelonu na zimu mogao pojačati nekadašnji najbolji svjetski nogometaš, Brazilac Kaka!

Čovjek za vezu - Ariedo Braida

Priča je senzacionalna sama po sebi, a još više kad se uzme u obzir da je Kaka (33) bio član omraženog Barceloninog suparnika, madridskog Reala. Danas ovaj ofenzivni veznjak igra za Orlando City koji nije osigurao doigravanje u MLS ligi. Kaki je važno sačuvati visoku razinu forme koja ga je vratila u brazilsku reprezentaciju i zato, kako ističe talijanski Calciomercato, nema ništa protiv dolaska na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku bi ulogu u ovoj priči mogao imati Barcelonin savjetnik za transfere Ariedo Braida, nekadašnji direktor Milana u kojem je Kaka proveo najbolje dane svoje karijere, od 2003. do 2009. godine. Četiri je sezone, ne odveć uspješne, potom bio član Reala da bi nakon toga još jednu sezonu odradio među Rossonerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo