RADOŠEVIĆ SLOMIO SRCA NAVIJAČA: / Tisuće fanova okupilo se na glavnom trgu, a onda je na scenu stupio Hrvat i bacio ih u očaj

Image
Foto: Profimedia

Među tragičarima susreta bili su bivši hrvatski reprezentativac

17.5.2019.
21:14
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Midtjyllanda po prvi put u povijesti pobjednici su danskog Kupa nakon što su u finalnom susretu u Kopenhagenu pobijedili Brondby sa 4-3 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 1-1. Midtjylland je poveo već u šestoj minuti golom Kiana Hansena, a izjednačio je Dominik Kaiser u 21. minuti. Do kraja susreta bilo je još niz prilika na obje strane, no rezultat se više nije mijenjao.

Promašio penal

Prilikom izvođenja jedanaesteraca igrači momčadi iz Herninga bili su uspješniji, zabili su četiri gola, dok su suparnici samo tri puta bili precizni. Među tragičarima susreta bili su bivši hrvatski reprezentativac JosipRadošević i Dominik Kaiser čije je udarce s bijele točke obranio JesperHansen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radošević je za Brondby odigrao cijeli susret, dok AnteErceg nije imao pravo nastupa jer je u polufinalu zaradio crveni karton. Midtjyllandu je ovo prvi naslov pobjednika Kupa nakon što je četiri puta izgubio u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo