RADONJIĆ UNIŠTIO DINAMO U POLA SATA IGRE: / Dinamovac napravio dar - mar svojima za samo 13 minuta

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Radonjić je igrao svega 34. minute, a prometnuo se u prvo ime susreta protiv Dinama

8.5.2018.
19:29
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Dejan Radonjić u utorak je protiv Dinama, u sklopu 34. kola HNL-a, već u 35. minuti morao biti zamijenjen zbog ozljede prepona. Međutim, ono što je Radonjić napravio u prvom poluvremenu dovoljno je da se promakne u prvo ime susreta...

UŽIVO: SENZACIJA U KRANJČEVIĆEVOJ:

Radonjić zabio već u 4. minuti

Naime, Radonjić je zabio već u 4. minuti i to na kakav način. Krenuo je Radonjić sa svoje polovice, pretrčao je nekih 50 metara, spori Rrahmani ga nije mogao stići ni da je sjeo na motor, a 'devetka' Lokomotive zabija u suprotan kut za vodstvo 'lokosa' u Kranjčevićevoj ulici. Radonjićev gol možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No bio je to tek početak šokova za Jurčevića i društvo. Radonjić je sudjelovao i kod drugog gola Lokomotive, u 13. minuti. Opet je probio lijevu stranu i vratio golgeteru Ivanu Krstanoviću čiji je prvi udarac s crte izbio Benković, ali lopta se vratila Krstanoviću koji je pogodio bez problema iz popravnog. Njegov pogodak možete vidjeti u ovom linku.

Inače, oba strijelca Lokomotive povezana su s Dinamom. Krstanović je u Dinamu bio od 2011. do 2013. godine, potom igrao i za Rijeku, Zadar i Široki, prije nego je došao u Lokomotivu. Trenutno je na 10 pogodaka u HNL-u u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SENZACIJA U KRANJČEVIĆEVOJ: Lokomotiva razbila Dinamo i pokvarila mu proslavu naslova prvaka države

Modrima za promociju u prvaka trebaju tri boda

Radonjić je i dalje igrač Dinama koji ga je kupio od Istre 2014. godine pa ga ostavio na posudbi u Puli. Kad se vratio uslijedila je druga posudba, ovaj put u izraelski Maccabi iz Tel Aviva. Nisu u Maksimiru u njemu vidjeli potencijal pa su ga poslali na novu posudbu kod mlađeg brata u 'lokose'. Posudba istječe u lipnju ove godine, a Radonjić zabija "svojima". Ove je sezone Radonjić upisao 6 golova.

Što se tiče same utakmice, nogometaši zagrebačkog Dinama propustili su prvu od tri meč lopte za osvajanje naslova prvaka, nakon što su izgubili od Lokomotive 1-3. Modrima za promociju u prvaka trebaju tri boda u zadnja tri kola, no prvu priliku su propustili. Preostaju im još dvije prilike, susreti protiv Rudeša i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Lokomotivu zabili su Dejan Radonjić (4), Ivan Krstanović (13) i Ivan Šunjić (90+3), dok je pogodak za goste zabio Hillel El Arbi Soudani (66-11m).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo