VIDEO: / Briljantni Niko Kranjcar ide na Wembley

U pravoj drami na Loftus Roadu QPR svladao je nakon produzetaka Wigan i plasirao se u finale doigravanja za Premierligu gdje ce na Wembleyu igrati protiv Derby Countyja.

13.5.2014.
8:09
VOYO logo

Prvi dvoboj izmedu Wigana i QPR-a zavrsio je bez pogodaka i ocekivao se dramatican uzvrat. Tako je i bilo i putnik u finale doigravanja odlucen je tek nakon produzetaka.

U dinamicnom dvoboju gosti su poveli vec u devetoj minuti preko Jamesa Percha sto je bio znak domacinu za jos zesce napade. Do kraja prvog poluvremena Wigan je bio pod pritiskom, odlicno je igraoNiko Kranjcar, medutim londonska momcad nikako nije mogla do pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do 73. minute Wigan je drzao kartu za Wembley u rukama. Tada Caldwell radi prekrsaj nad Hoilettom u svojem kaznenom prostoru i Marc Clattenburg opravdano pokazuje na 11 metara. Siguran izvodac bio je Charlie Austin.

//www.youtube.com/embed/SOORNv2mezw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako do isteka regularnog dijela susreta pogodaka vise nije bilo, otislo se u produzetke gdje je domacin novim golom Austina stigao do vodstva i u konacnici pobjede.

U posljednjih dvije minute susreta QPR prakticki nije mogao izaci iz svojih 16 metara, no fanaticnom obranom zadrzao je prednost. Niko Kranjcar odradio je svih 120 minuta u domacem sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jZ2xI4rtVDI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo