PUTOVANJE U KINU NENADANO ODGOĐENO: / Čačić okupio najčudniju hrvatsku reprezentaciju u povijesti

Izbornik Ante Čačić okupio je u subotu vrlo šareni sastav hrvatske nogometne reprezentacije koju idući tjedan očekuje nastup na China Cupu.

7.1.2017.
16:25
VOYO logo

Na turniru u Kini će nastupiti reprezentacije Čilea, Islanda, Hrvatske i domaćina, a izabranici Ante Čačića prvu će utakmicu igrati u srijedu u 11.35 sati po našem vremenu protiv reprezentacije Čilea. Za Hrvatsku će igrati nogometaši iz domaće lige te Filip Ozobić koji je član Gabale iz Azerbajdžana i Toni Datković iz slovenskog Kopra.

Image
IZBORNIK SKUPLJA IGRAČE ZA KINU: /

Još jedan otkaz u reprezentaciji, Čačić novog stopera pronašao u Osijeku

Image
IZBORNIK SKUPLJA IGRAČE ZA KINU: /

Još jedan otkaz u reprezentaciji, Čačić novog stopera pronašao u Osijeku

Akcija u nezgodnom trenutku

"Ova akcija stigla nam je u malo nezgodnom trenutku jer ne možemo računati na željene igrače. Neki su htjeli biti ovdje s nama, ali njihovi ih klubovi nisu pustili. Zato moram zahvaliti svim klubovima koji su pustili svoje igrače, a najveće je opterećenje ipak palo na hrvatske prvoligaše", rekao je Čačić nakon okupljanja u hotelu AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Pojasnio je i na koji je način birao igrače za ovu neobičnu akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražio sam pojedince koji će biti motivirani, ali i koji su igrali u dobroj formi. Vjerujem da su igrači proteklih dana radili na sebi i da će se u Kini predstaviti u dobrom izdanju. Također, želio sam ravnomjerno opteretiti hrvatske klubove, Dinamo i Rijeka vode bitku za naslov, Hajduk i Osijek ganjaju Europu. A uskoro im kreću pripreme."

Čileanci u prednosti

Rekao je izbornik nekoliko riječi i o prvim suparnicima Čileancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su oni ipak u prednosti jer su se okupili prije nas i odradili već nekoliko treninga. Ipak, ali vjerujem da ćemo mi u Kini biti na željenoj razini, da ćemo biti motivirani, izgledati kao momčad i igrati dobar nogomet", istaknuo je Čačić.

Dodajmo da je zbog nevremena zatvorena zračna luka u Istanbulu, preko koje bi reprezentacija trebala stići u Peking, pa je putovanje odgođeno je za nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo