Putin naredio: Dajte Prosinečkom bolju lovu!

Ruski premijer je za nedavna posjeta Beogradu naredio Gazpromu da poveća sponzorstvo Zvezdi na 22 milijuna eura za četiri godine.

23.4.2011.
15:31
VOYO logo

Tijekom nedavnog posjeta Beogradu ruski premijer Vladimir Putin je 'snimio' stanje u Crvenoj zvezdi, vidio pomake koji su nastali zahvaljujući dolasku bivšeg hrvatskog reprezentativca Roberta Prosinečkog te odmah izdao naređenje Gazpromu da poveća sponzorstvo klubu na 22 milijuna eura za četiri godine, plus po 500.000 eura za naslov i ulazak u skupinu europskih kupova.

A koliko cijene Žutog i njegov dosadašnji rad, čelnici Zvezde su pokazali uoči derbija s Partizanom, koji najvjerojatnije odlučuje o prvaku, ponudivši mu novi, financijski bolji ugovor. Prvobitni ugovor je Prosinečki potpisao ugovor na dvije i pol godine s mjesečnom plaćom od 12 tisuća eura, no novi bi bio puno izdašniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Zvezde nad Partizanom u Kupu prije tri tjedna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam želio prije derbija o tome razgovarati, nije primjeren trenutak. No, to je podatak koji potvrđuje da sam ipak nešto uspio napraviti, da Zvezda ima budućnost. Ipak, važnije od toga je da čelnici kluba u prijelaznom roku ostvare neke moje ideje, da ojačamo momčad kako bismo i u europskim razmjerima postali konkurentni. Plan i ideja igre je tu, sada nam treba samo još veća kvaliteta", komentirao je bivši član stručnog stožera hrvatske reprezentacije.

Tema tjedna je ipak večiti derbi koji se igra u subotu od 18.30 sati. To je utakmica koja će najvjerojatnije odlučiti prvaka. Sada su oba kluba izjednačena na tablici, no Partizan je u laganoj prednosti jer je u prvom dijelu prvenstva na Marakani slavio 1:0 golom Moreire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao igrač sam obožavao velike, odlučujuće utakmice. I sada je tako. Istina, stres je veći. Kao igrač, istrčite na teren i više ne razmišljate ni o čemu, vodi vas igra. A kao trener, morate misliti na milijun sitnica", najavio je Robi, čije igrače na Partizanovom stadionu neće podržati Delije koje bojkotiraju derbi.

"Nogomet je nepredvidiv, eto Barça je u srijedu bila bolja, a Real je pobijedio. Siguran sam da smo mi bolji od Partizana, to smo bili u tri od četiri poluvremena koliko smo igrali. Ali Partizan je ukupno slavio. Rezultat je sve, ali zadovoljan sam što smo došli u situaciju da smo gospodari svoje sudbine", zaključio je Prosinečki koji je odigrao 'milijun' ovakvih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kao trener tek treba steći takvo iskustvo...

Vezani članci:

arti-201104190134006 arti-201104170047006 arti-201104160283006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo