'Puno njih puši travu, samo se o tome ne priča puno'

'Dok sam igrao u MLS-u spoznao sam kako hrpa mladih nogometaša puši travu.

26.3.2011.
11:10
VOYO logo

Bivši nogometaš Arsenala, Tottenhama, Wolverhamptona i Toronta, Rohan Ricketts, u svojoj kolumni za Sabotage Times, piše kako je igrajući u američkom prvenstvu (MLS) spoznao da mnogi mladi igrači uživaju u konzumiranju marihuane.

"Dok sam igrao u MLS-u spoznao sam kako hrpa mladih nogometaša puši travu. Većinom su to oni klinci koji dođu s koledža, pa se još drže studentskog načina života. Njima očito ne dođe odmah do glave da su postali profesionalni nogometaši i kako se očekuje da se drže nekih pravila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji mladi engleski reprezentativac također dodaje kako one igrače, koji budu uhvaćeni na djelu, obično ne sustigne uvijek ista kazna...

"Znam da je jedan od tih novih mladića bio uhvaćen zbog uzimanja nedopuštenih sredstava, ali je cijela afera gurnuta 'pod tepih'. Nakon šest mjeseci zbog istog grijeha uhvaćeni su i nogometaši New York Red Bullsa, Jon Conway i Jeff Parke - a oni su odmah zaradili suspenziju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da dosta igrača konzumira razne vrste droge, samo se o tome ne priča puno. Klubovi kriju grijehe svojih nogometaša", zaključio je Ricketts.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo