PSG POTVRDIO ODLAZAK JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA: / Od iduće sezone ovaj prizor više nećemo gledati

Image
Foto: AFP

Napadač je stigao u klub 2013. godine

13.6.2020.
19:04
AFP
VOYO logo

Kapetan francuskog prvaka PSG-a ThiagoSilva odlazi iz kluba nakon što mu krajem lipnja istekne ugovor, potvrdio je pariški klub prije nekoliko dana. Brazilac Thiago Silva (35) u PSG je došao 2012. godine, a sportski direktor Leonardo ga je obavijestio da klub neće produžiti ugovor, koji istječe 30. lipnja.

To je veliko razočarenje za Brazilca, koji je karijeru htio završiti u PSG-u, a njegova supruga Isabele je nedavno izjavila da ne može zamisliti život izvan Pariza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije to jedina novost s Parka prinčeva. Sportski direktor Leonardo donio je još jednu veliku vijest. Naime, osim Silve klub napušta i Edinson Cavani, koji je u posljednjih sedam godina bio jedan od najvažnijih igrača kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je u velikim gubicima nakon koronavirusa, višim od 200 milijuna eura, a sezona je otkazana. pa su vlasnici kluba odlučili skresati plaće u visini od 300 milijuna eura. Thiago Silva je imao jednu od najvećih plaća u klubu, pa su se odlučili riješiti igrača, koji bi se mogao vratiti u brazilski Fluminense, odakle je došao u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo