PSG-OVA META DALA ZELENO SVJETLO ZA TRANSFER: Zvijezda Borussije nema ništa protiv preseljenja u Pariz

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Mladi veznjak Borussije Dortmund mogao bi već u siječnju preseliti u redove Paris Saint Germaina

26.12.2018.
17:49
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

“Možda će nam u ovom prijelaznom roku trebati dva defanzivna veznjaka, to je čista matematika.”, fraza je to koju je Thomas Tuchel izrekao kada je upitan hoće li Adrien Rabiot u siječnju napustiti njegovu momčad.

Nema sumnje da je jedan od tih igrača Julian Weigl, čovjek s kojim je Tuchel bio oduševljen dok je radio u Dortmundu. Weigl ima ugovor s Borussijom do lipnja 2021. godine, a PSG ga je pokušao dovesti još prošlog ljeta, ali nisu uspjeli jer im je njemački velikan zatvorio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Pao u drugi plan

Od dolaska Luciena Favrea u Borussiju situacija se prilično promijenila, švicarski strateg preselio je Weigla na klupu, a u vezi puno više koristi Axela Witsela i Thomasa Delaneya. Bivši trener Nice čak ga je smjestio na peto mjesto u hijerarhiji veznjaka koje ima na raspolaganju, ispred njega su Mahmoud Dahoud i Raphael Guerreiro.

Danas je jedan od najpoznatijih francuskih sportskih novinara, Romain Collet Gaudin, objavio kako je Weigl spreman odraditi transfer u Pariz, ali i kako su pregovori između Borussije i PSG-a već počeli. Ta informacija potpuno mijenja situaciju, čini se da bi neovisno o tome što je ugovorno vezan za Dortmund, mladi Nijemac mogao već u siječnju promijeniti momčad za koju igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo