PSG NIJE USPIO DOVESTI DOVESTI NOVOG BUFFONA: / Francuski bogataši ponudili jako malo novca za vunderkinda među vratnicama

Image
Foto: Profimedia, AFP

Gianluigi umjesto Gianluigija

27.6.2019.
18:11
Profimedia, AFP
VOYO logo

Francuskom Paris Saint Germainu u ovom prijelaznom roku transfer novog vratara jedan je od glavnih prioriteta. Nakon što je postalo poznato da PSG u sljedećoj sezoni neće zadržati legendarnog Talijana Gianluigija Buffona, mnogo se golmana spominjalo u kontekstu transfera u pariški klub, a sada je poznato tko je PSG-u prva meta - dvadesetogodišnji vratar Milana Gianluigi Donnnarumma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnarummu se smatra jednom od nadolazećih nogometnih zvijezda i Buffonovim naslijednikom, a sada talijanski mediji, Sport Mediaset i Tuttomercatoweb, javljaju kako je francuski klub poslao ponudu od 20 milijuna eura plus svojeg rezervnog golmana Alphonsea Areolu, no da je tu ponudu Milan glatko odbio jer mladog Talijana vrednuje mnogo više.

Buffonov naslijednik

Dvadesetogodišnji vratar već ima 142 nastupa za Milan u prvenstvu, a i prvi je golman talijanske reprezentacije za koju je zaigrao 12 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnarumma je za seniorsku talijansku reprezentaciju debitirao u dobi od 17 godina, kada je nas poluvremenu ušao baš umjesto Buffona, a sada se čini kako bi ga mogao zamijeniti i na golu pariškog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo