VIDEO: / Ibra doživio neočekivani napad pa izveo novu majstoriju

U 15.

2.12.2013.
9:47
VOYO logo

Nogometaši PSG-a su ostvarili četvrtu pobjedu zaredom i osmu u posljednjih devet prvenstvenih utakmica te se tako vratili na četiri boda prednosti pred Lilleom i pet pred Monacom. Za poraz u aktualnom prvenstvu još uvijek ne znaju.

Povela je momčad Laurenta Blanca u 36. minuti kada je Lucas Moura nabacio iz kornera, a Edinson Cavani glavom matirao gostujućeg vratara Remija Vercoutrea. Pet minuta kasnije upravo je taj Vercoutre prekršajem zaustavio Cavanija u kaznenom prostoru, a Zlatan Ibrahimović je bio precizan s bijele točke, izvevši 'panenku'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6689796

U 60. je minuti Thiago Silva ugurao loptu u mrežu iz gužve nakon kornera, a golijada je zaključena u 83. minuti kada je Ibrahimović zabio iz još jednog jedanaesterca. Ovaj je put Šveđanin sam izborio penal, a prekršaj je napravio Samuel Umtiti. Ibrahimović sada na kontu ima 11 golova i prvi je strijelac lige. Pogodak manje je postigao Cavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/wJ7cDhVS128

Uoči utakmice kamenovani su autobusi i jedne i druge momčadi, a Ibrahimovića i društvo je iznenadio napad na domaćem terenu u kojem je razbijeno staklo, no srećom nije bilo ozlijeđenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo