PSG 'bijesan' na UEFA-u: / 'Platini zeli ubiti nas nogomet'

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi je otkrio kako je argentinska zvijezda Angel di Maria htjela doci u redove francuskog prvoligasa prije nego sto je potpisala za Manchester United.

3.9.2014.
10:40
VOYO logo

Angel di Maria je presao iz Real Madrida u Manchester United za 60 milijuna eura, sto je rekordni transfer za britanski nogomet. Nasser Al-Khelaifi je kazao kako je di Marija imao veliku zelju prijeci u aktualnog prvaka Francuske. Medutim, "zapelo" je na cijeni koja je, navodno, bila previsoka i za ovaj bogati francuski klub.

"Angel di Maria je htio doci u PSG, medutim, i bez pravila UEFA-inog financijskog fair playa, ne bi ga potpisali". kazao je Nasser Al-Khelaifi za francuski dnevni list Le Parisien, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo da li Michel Platini zeli ubiti francuski nogomet, ali financijski fair play nije fer, i to je tesko za shvatiti. Veliki klubovi ostaju veliki, dok oni mali se i dalje tretiraju kao mali. Postujemo pravila, ali takoder zelimo promijeniti to pravilo financijskog fair playa i o tome cemo s UEFA-om razgovarati u listopadu. U protivnom, sponzori nece dolaziti u nogomet, nego ce birati druge sportove, primjerice formulu 1".

//www.youtube.com/embed/bNeETao1qKw

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo