PROBAJTE SE NE NASMIJATI / Prvo ga je nokautirao suigrač Borussije, a potom je na teren utrčao fizioterapeut i udario ga nogom u glavu

Image
Foto: Screenshot

Detalj koji je obilježio sinoćnju utakmicu i postao glavna tema na društvenim mrežama dogodio se na samom kraju susreta.

6.11.2022.
11:32
Screenshot
VOYO logo

Borussia Dortmund je sinoć lakše nego što se očekivalo pred svojim navijačima uspjela savladati Bochum rezultatom 3:0 u susretu 13. kola Bundeslige.

Domaći su poveli već u osmoj minuti kada je pogodio Moukoko, a samo četiri minute kasnije Reyna je iz jedanaesterca povisio na 2:0. Konačnih 3:0 u sudačkoj nadoknadi prvog dijela postavio je Moukoko drugim golom na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, detalj koji je obilježio sinoćnju utakmicu i postao glavna tema na društvenim mrežama dogodio se na samom kraju susreta.

Fizioterapeut se poskliznuo i lupio igrača

U 76. minuti utakmice igrač gostujuće momčadi Anthony Losilla ostao je ležati na terenu nakon duela s jednim od suigrača. Dobio je nezgodan udarac u glavu te je odmah potražio liječničku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je dozvolio liječničkom timu Bochuma da uđe na teren, a željeli su što prije doći do Losille i pomoći mu jer je bilo jasno da je zadobio gadan udarac u glavu.

No, kada su napokon došli do svog igrača, jedan od fizioterapeuta se poskliznuo i da stvar bude gora nogom u glavu udario Losillu, koji nije mogao vjerovati što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dortmundu je tijekom cijele utakmice padala kiša zbog koje je teren bio jako sklizak, a član liječničke ekipe bio je u tenisicama i nije ni čudo što se tako poskliznuo.

Video možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo