PRVI POSRTAJ PSG-A: / Neymar i Mbappe nastavili dominirati, ali pojavila se francuska momčad koju nisu pobijedili

Image
Foto: AFP

Francuski prvak je dvaput vodio, no do pobjede nije došao

2.12.2018.
23:02
AFP
VOYO logo

Savršeni učinak nije uspjela zadržati momčad Paris Saint-Germaina i nakon 15. kola francuskog nogometnog prvenstva. Gostovao je aktualni prvak kod Bordeauxa odakle se vraća sa (samo) jednim osvojenim bodom nakon remija 2-2.

Dohvatili su ga svojim pogocima Neymar i Kyliann Mbappe, s time da se i jedan i drugi mogu pohvaliti zanimljivim ostvarenjima nakon nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar za povijest

Brazilski napadač Neymar zabio je svoj 30. prvenstveni pogodak za francuski klub, a do brojke je došao u tek 32 odigrane utakmice u tamošnjem prvenstvu. U posljednjih 45 godina takvo što Ligue 1 ne pamti. Usput, bio mu je to petnaesti pogodak u osamnaestoj utakmici za momčad s Parka prinčeva u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe ispred svih

Na još je boljem prosjeku 19-godišnji francuski navalni igrač. Mbappe je ponovno bio strijelac, zadržao je svoju poziciju najboljeg golgetera francuskog prvenstva, ali i svih najjačih europskih liga. Pogodak iz 66. minute kojim je povisio na 2-1 bio je njegov dvanaesti prvenstveni u deset odigranih utakmica i četrnaesti u petnoj utakmici sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje obojicu pokvarili su Jimmy Briand koji je u 53. pogodio za prvo izjednačenje na utakmici, a onda i Andreas Cornelius koji je u 84. postavio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo