PRVI ARGENTINAC U HAJDUKOVOM DRESU: / 'Nisam Bolt, ali sam brz'

Image
Foto: AFP

Julian Velazquez postao je prvi Argentinac u Hajduku. Premijeru u bijelom dresu mogao bi imati već u subotu, u Jadranskom derbiju, na Rujevici protiv Rijeke.

13.8.2015.
22:50
AFP
VOYO logo

"Spreman sam, trener će odlučiti, ali dobro se osjećam. Uostalom, sa Palermom sam odradio pripreme, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica“, kazao je Velazquez koji je u karijeri jednom nastupio za Argentinu.

Preko Poljuda do reprezentacije

"Želja mi je preko Poljuda izboriti dres reprezentacije", dodao je Argentinac koji je u Hajduk stigao sa Sicilije na jednogodišnju posudbu. Burićevu momčad pojačat će u zadnjoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji sam kad igram na mjestu desnog stopera. Nisam Bolt, ali jako sam brz, volim duel i priključivati se napadu“.

Hajduk se prvi javio

Velazquez je najveći dio karijere proveo u Independienteu, klub za koji je igrao i Sergio Agüero. "Poznajem ga, bili smo zajedno u reprezentaciji. Inače nemam idola, učim od najboljih", kazao je Argentinac, koji je imao pokušaj transfera u Genou 2012., no vratio se u domovinu. Počekom 2015. stigao je u Palermo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam slobodan, a onda završio u Rumunjskoj, u Gaz Metanu. Onda sam se vratio u Italiju, ali nisam dobio priliku zbog ograničenog broja stranaca. Moram sam pronaći rješenje, a Hajduk se prvi javio", kazao je Velazquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo