'Proživljavam sve s njima, kao da nikad nisam otišao'

Bivši reprezentativni vratar Vedran Runje dočekao je Vatrene u Istanbulu.

10.11.2011.
20:31
VOYO logo

"Razgovarao sam s njihovim novinarima i rekli su mi da će Turci oprezno i zatvoreno početi utakmicu", rekla je bivša hrvatska jedinica.

U Istanbulu je stigao jer se još uvijek osjeća članom momčadi, pa želi bivšim suigračima dati malo dodatnog samopouzdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam samo zbog njih, da im dam malo dodatnog samopouzdanja, ako je to moguće. Još proživljavam s njima poraze i pobjede, imam osjećaj kao da se nikad nisam maknuo iz te reprezentacije" kaže Runje.

Sad pomalo žali što ljetos nije intenzivnije tražio novi klub jer bi sad vjerojatno bio na golu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eh, naravno da mi je žao, zbog takvih se utakmica igra nogomet! Ali jednom se mora prestati, umorio sam se i sad sam samo žestoki navijač", kaže bivša jedinica Vatrenih.

Iako je intenzivno tražio klub, čini se da mu je karijera gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasad. Istina, postoje neke kombinacije, fizički se sjajno osjećam, ali morao bi postojati neki normalan projekt da bi me pokrenuo, ne zanima me krpanje rupa", kaže vratar koji od raskida ugovora s Lensom na kraju prošle sezone traži klub.

Hrvatska nogometna liga mu nije dovoljno privlačna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim to reći, da ne ispadne kako ne respektiram našu nacionalnu ligu. Ali kad vidim što sve igrači proživljavaju u hrvatskim klubovima, to me ne može pokrenuti", rekao je Runje.

U Turskoj nas očekuje pakao, ali nada se kako možemo izvući dobar rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo izvrsne igrače, a momčadski smo uvijek bili najbolji kad je bilo najteže! K tome, čini mi se da su naši igrači pozitivno opušteni. Čeka nas navijački pakao, ali to ne bi smio biti problem. Očekujem pobjedu, naravno! Ali, mora li biti neodlučeno, neka bude s mnogo golova", zaključio je bivši vratar Hajduka, Standarda, Marseillea, Bešiktaša i Lensa.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo