PROVALA GODINE: / Genijalni Del Piero nasmijao nogometni svijet!

Image

FIFA je skratila popis od 50 kandidata za Zlatnu loptu i objavila imena 23 igrača koji kandidiraju za trofej, a umirovljena nogometna legenda Alessandro Del Piero se našalio preko društvene mreže.

21.10.2015.
11:51
VOYO logo

Na tom prvom popisu bila su dvojica hrvatskih igrača, Luka Modrić nije uspio proći na skraćeni popis, ali zato je Ivan Rakitić koji se tako našao na listi 23 najbolja igrača svijeta. Među kandidatima nema umirovljenog Del Piera koji je još 2012. godine prestao igrati 'ozbiljan' nogomet. Dvije sezone nakon toga je odradio u Australiji, te odigrao par utakmica u Indiji, prije nego što se 2014. godine definitivno umirovio.

"Iznenađen sam jer nisam na popisu od 23 igrača. Mislio sam da je ovo moja godina. Dečki, sretno", napisao je 40-godišnji Del Piero i oduševio navijače koji su uzvratili na genijalan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisi na popisu jer je nemaš što tražiti s običnim smrtnicima, to ne bi bilo fer prema njima", napisao je jedan od navijača dugogodišnjem kapetanu Juventusa, dok je drugi dodao: "Kraljevima ne trebaju nagrade."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni kandidat je, naravno, Lionel Messi kojem će u borbi konkurirati čak pet suigrača. Uz našeg Rakitića, tu su i Neymar, Javier Mascherano, Andres Iniesta i Luis Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo