SLAVNI VATRENI RAZVALIO HNS: / Njegove riječi o 'nasilnoj političkoj penetraciji u najintimnije nogometne organe' odjeknut će zemljom

Image
Foto: PIXSELL

'Ružno je svjedočiti toj nasilnoj političkoj penetraciji u one najintimnije nogometne organe'

23.7.2019.
16:30
PIXSELL
VOYO logo

Proslavljeni bivši brončani Vatreni, strijelac prvog pogotka u povijesti za reprezentaciju Hrvatske na SP-u Mario Stanić, dugo se nije oglašavao na svojoj web stranici, a ni u medijima ga više nema često kao prije. Točnije, posljednji put kad je nešto komentirao, u svom dobro poznatom osebujnom stilu, bez dlake na jeziku i bez "kočnica" na peru, bilo je 9. prosinca prošle godine...

Image
PROSLAVLJENI VATRENI RASTURIO ŠUKERA: /

'Došao je na namješten način, namješteno će mu biti i da ode'

Image
PROSLAVLJENI VATRENI RASTURIO ŠUKERA: /

'Došao je na namješten način, namješteno će mu biti i da ode'

'Sve se može, kad se mora'

Još prije nam je Stanić u razgovoru kazao kako je previše u medijima i, onako u šali, sa smijehom, nam je rekao, "kako se povukao u tamu sebe"... Kako bilo, Mario se sad oglasio objavom koju prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se može, kad se mora!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Degutantno je gledati iživljavanje i manipuliranje politike preko nogometne reprezentacije i navijača. Ružno je svjedočiti toj nasilnoj političkoj penetraciji u one najintimnije nogometne organe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko dvadeset godina politika kontinuirano siluje nogomet i koristi svaku prigodu da mu oduzme nevinost i dostojanstvo. Čudna je to veza u kojoj je samo jedna strana stalno uzbuđena i napaljena. Čudan je to odnos u kojem samo jedno doživljava višestruki orgazam, dok se ona druga strana srami, crveni i povlači u sebe. Žalosno je koliko sve to skupa traje, a sramotno da nema nikakvih naznaka kad bi takva vrsta odnosa mogla prestati. Sad već lagano ulazimo u fazu legalizacije tog mazohističkog odnosa u kojem je licemjerje postalo prepoznatljivi i zaštitni znak.

'Tragikomično je slušati političke uhljebe zamaskirane u fina odijela'

Tragikomično je slušati političke uhljebe zamaskirane u fina odijela i nogometne funkcije kako im je odjednom stalo do nogometa. Odjednom im je stalo igrati u Splitu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenadna briga za dalmatinski nogometni puk nije ništa drugo nego razlog za još veću zabrinutost. To je samo još jedan pokazatelj političkih mišića i političke trgovine. Jasan dokaz koliko duboko politika prodire u nogometno tkivo i djeluje samo i isključivo onda kad ima direktnu korist.

Čuvaj se političara kad ti i darove nose…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

12.06.2015., stadion Poljud, Split - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo koje ce se odrzati 2016. godine u Francuskoj, skupina H, 6. kolo, Hrvatska - Italija. Davor Suker. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

STANIĆ ZA NET.HR: Proslavljeni Vatreni razvalio Šukera i HNS! ‘Oni govore o prekoračenju ovlasti?! Pa njih sve u Savezu veže interes”

Nakon dugogodišnje uzajamne netrpeljivosti i međusobnih optuživanja, nakon prekidanja utakmica, huligana na terenu i u odijelima, nakon orjuna i svastika, nakon totalne nebrige odjednom se događa ljubav. Prava i istinska ljubav, ili samo ljetna romansa? - procijenite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čista i nevina ljubav, ili samo tijelesno iskorištavanje? - procijenite sami.

Prst sudbine

Prst sudbine odnosno politike je odlučio da se ljubav mora i treba dogoditi. Mladoženja iz Zagreba, a mlada iz Splita stali su pred oltar, razmjenili prstenje i izustili povjesno, DA! Kumovi su presretni izašli pred nestrpljive svatove i priopćili radosnu vijest -nogometna reprezentacija će konačno igrati u Splitu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je ujedno najveći poklon koji je ovaj narod ikad dobio od političara. Od iduće godine na državnoj televiziji bi mogla ići nova emisija umjesto one “Ljubav je na selu”, stiže nova uzbudljivija i napetija serija — “ Ljubav na silu”. Nema veze što se nakon ovakve ljubavi mnogima povraća. Nema veze što mladenci imaju burnu prošlost i nesigurnu budućnost.

Image
Image

22.12.2017., Zagreb - Izborna skupstina HNS-a u hotelu Sheraton. Marijan Kustic i Damir Miskovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ljubav je to!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi znamo kako čovjek nije pri sebi kad se zaljubi'

Svi znamo kako čovjek nije pri sebi kad se zaljubi, stoga ne čude nekakvi ultimatumi i zahtjevi koje jedna strana traži kao osiguranje. Bezuvjetna ljubav ionako ne postoji.

Može li se i treba li se igrati u Splitu? To je postalo povijesno i egzistencijalno pitanje našeg društva. Može li se igrati u Splitu? Naravno da može, ako nikako, onda na silu. Može, jer su tako odlučili političari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba li se igrati u Splitu? Naravno da treba. Političkoj eliti trebaju novi solventni glasači jer su stari postali nepouzdani.

'Crni Labud nikad ne spava'

A, Crni Labud nikad ne spava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto vidite, kako se kod nas ipak događaju znakovite promjene. Vidite kako smo mi pametno iskoristili srebro iz Rusije. To je ta depolitizacija i transparentnost. To su ti novi kriteriji stručnosti. To je ta dugo očekivana nacionalna strategija razvoja našeg nogometa. To je ta nova infrastruktura i decentralizacija nogometa. To su ti novi nogometni vizionari. To su ti novi vjetrovi koji pušu kroz naš nogometni savez...

Image
Image

26.07.2017., Zagreb - Mario Stanic, bivsi nogometni igrac. Photo: Borna Filic/PIXSELL

Od svih vjetrova najgori je onaj koji tiho dolazi i dugo opstaje. Naš narod ga zove jebivjetar. Nikakva južina, bura, ili tramontana se ne može mjeriti s je*ivjetrom. Meteorološke postaje su nemoćne u predviđanju ciklonskih jebivjetarskih poremećaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neke stvari se ne mjenjaju nikako'

Oni su ujedno i razlog zašto se kod nas neke stvari teško mjenjaju. Neke stvari se ne mjenjaju nikako, dok se neke stvari promjene za samo pet sati.

U samo pet sati, politički alkemičari, koji su ujedno i predstavnici saveza, uspjeli su diplomatskim i demokratskim metodama pretvoriti mržnju u ljubav, a ludilo u razum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čista alkemija. Čestitam!", stoji u Stanićevoj objavi.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo