PROSLAVLJENI VATRENI OPTUŽUJE ŠUKERA I EKIPU: / 'Gdje je nestalo 14 milijuna kuna? HNS mora dati odgovor javnosti'

Predsjednika Europske nogometne federacije (UEFA) Aleksandra Čeferina iznenadila je informacija da je Hrvatski nogometni savez (HNS) odustao od gradnje kampa na Sveticama.

1.12.2017.
9:03
Borna Filic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

HNS je trebao graditi nogometni centar na Sveticama za što je dobio i namjenska sredstva od UEFA-e. Naglo je, međutim, odustao od tog projekta, a prije nekoliko je dana objavio kako mu je UEFA odobrila prenamjenu novca koji bi trebao biti utrošen za obnovu travnjaka hrvatskih prvoligaša. Tijekom gostovanja u Sarajevu Čeferin je komentirao odustajanje od gradnje nogometnog kampa u Hrvatskoj.

'Situacija na terenu je očajna'

"Nisam ni znao da su odustali. Što je uobičajena praksa, ne znam, ali mislim da je hrvatska nogometni fenomen ako se mene pita i u svakom slučaju bi trebao postojati nogometni kamp", izjavio je prvi čovjek UEFA-e.

Proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić, član ekipe koja podržava Darija Šimića kao kandidata za predsjednika HNS-a, postavlja jedno vrlo ozbiljno pitanje vezano za ovu temu.

"Ako imamo dostupne informacije koje kažu da je uplaćeno 52 milijuna kuna za Svetice, a danas se vidi manjak od nekih 14 milijuna kuna, odnosno na računu je sada 38 milijuna kuna, onda se postavlja pitanje na koju je adresu otišlo tih 14 milijuna kuna. To nije pitanje za Čeferina, mene ili vas, to je pitanje na koje HNS mora odgovoriti javnosti", poručio je za N1 Stanić koji smatra da je projekt obnove travnjaka zakasnio.

"Situacija na terenu je očajna, od Konavala do Ploča nema nijednog terena s umjetnom travom, a znamo koliko djece tamo egzistira. To su pitanja na koja treba odgovoriti HNS", zaključio je Stanić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali