Prosinečki u Zvezdi nema pravo glasa!

Proslavljeni hrvatski nogometaš, a danas trener Crvene Zvezde, Robert Prosinečki, na svojoj je koži osjetio kako se ne može boriti protiv novca.

4.8.2011.
19:51
VOYO logo

Donedavni kapetan Crvene Zvezde, Milan Vilotić, vraćen je u prvu momčad nakon što ga je Robert Prosinečki udaljio iz ekipe zbog nedoličnog ponašanja.

"Da se samo mene pitalo, on ne bi bio vraćen u momčad. No, nisam tu bitan ja, niti bilo koji igrač, najbitnija je Zvezda. I zbog toga će Vilotić danas igrati", rekao je nemoćno legendarni Žuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na kraju priprema u Austriji, Robi je suspendirao Vilotića i naglasio da je on za njega prekrižen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No viši su interesi u pitanju, pa je igrač vraćen u sastav jer je pod ugovorom, uz to je i reprezentativac, pa su u Zvezdi, koja je kronično bez novca, odlučili privoljeti Prosinečkog da ga rehabilitira.

Vilotića će u Beogradu gledati predstavnici francuskog Lensa, on je igrač na prodaju, a da bi mogao biti u izlogu, mora igrati. Prosinečkog i dalje muči ta odluka, no ovaj je put odlučio pristati na onu: 'Veži konja gdje ti gazda kaže'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je zbog toga povrijeđen i nesretan, Vilotić će na koncu nastupiti u uzvratnom susretu Europske lige protiv latvijskog Ventspilsa.

Vezani članci:

arti-201108040733006 arti-201108030590006 arti-201108030214006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo