PROSINEČKI ŠOKIRAO BiH JAVNOST: / Veliki Žuti vratio u reprezentaciju zaboravljenu legendu Hajduka

Image
Foto: AFP

Nakon četiri godine opet će odijenuti reprezentativni dres.

14.11.2018.
8:49
AFP
VOYO logo

Izbornik BiH i legendarni hrvatski nogometaš Robert Prosinečki priredio je pravu senzaciju tamošnjoj javnosti. Naime, prema neslužbenim informacijama portalat Sport.ba za susret s Austrijom u Ligu nacija, koji je na rasporedu u četvrtak, naknadi poziv otišao je u Sloveniju na adresu Senijada Ibričića.

Bivši hajdukovac igra u sjajnoj formi u Domžalama i to očito nije ostalo nezapaženo. Ništa u ovoj vijesti ne bi bilo neobično da se Ibričić nije poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu oprostio od reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo poznanstvo

Dvojac se, inače, poznaje pod ranije. Aktualni izbornik BiH doveo ga je u Podgrmeča u Zagreb 2004. Tada je Veliki Žuti bio sportski direktor kluba iz Kranjčevićeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je Prosinečki bio sportski direktor Zagreba 2004. godine primijetio me na probi i bio je toliko entuzijastičan oko mene da sam tri dana kasnije potpisao ugovor", ispričao je jednom prilikom Ibričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak je lani bio proglašen najboljim igračem prvenstva, a ove sezone je u 21 utakmici dao sedam golova uz četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo