'NE PRAVIMO SCENU' /

Prosinečki službeno debitirao za Crnu Goru i upisao poraz: Navijači bili bijesni nakon susreta

Image
Foto: Profimedia

'Dečki, da ne pravimo scenu i ne stvaramo neugodnosti. Prošli smo tisuće kilometara da bismo vas ovdje bodrili. Nitko nam nije pomogao, ostavili smo obitelji'

8.9.2024.
13:34
Profimedia
VOYO logo

Robert Prosinečki debitirao je na mjestu izbornika Crne Gore u natjecateljskoj utakmici, ali nažalost, njegova prva službena utakmica završila je porazom. Crnogorska reprezentacija izgubila je u gostima protiv Islanda rezultatom 2-0 u uvodnom kolu nove Lige nacija.

Image
'SVJETSKA RAZINA' /

O Modriću sve najbolje: Poljski nogometaš nahvalio hrvatskog velikana

Image
'SVJETSKA RAZINA' /

O Modriću sve najbolje: Poljski nogometaš nahvalio hrvatskog velikana

Na tribinama stadiona u Reykjaviku okupila se manja skupina od pedesetak crnogorskih navijača koji su prešli dugačak put kako bi podržali svoju momčad. Međutim, njihovo nezadovoljstvo na kraju utakmice nije proizašlo iz rezultata, već iz ponašanja igrača koji su, bez da su se obratili svojim navijačima, odmah nakon poraza napustili teren i otišli u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, uspjela se organizirati skupina navijača koja je ipak došla u kontakt s igračima te im je iznijela kritike zbog njihovog postupka.

"Dečki, da ne pravimo scenu i ne stvaramo neugodnosti. Prošli smo tisuće kilometara da bismo vas ovdje bodrili. Nitko nam nije pomogao, ostavili smo obitelji i uložili puno da dođemo ovdje. Ovdje je skupo, ljudi su mjesecima štedjeli da bi mogli priuštiti ovaj put. Molimo vas, sljedeći put odvojite vrijeme i javite se onima koji su došli zbog vas. Vi ste ponos nacije, nadamo se da to razumijete," izjavio je jedan od navijača, nakon čega su se igrači ispričali zbog svog postupka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije ove utakmice, Prosinečki je vodio crnogorsku reprezentaciju kroz četiri prijateljska susreta, gdje je zabilježio dva trijumfa i dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo