PROSINEČKI SE OGLASIO NAKON SVOG PRVOG PORAZA NA KLUPI BIH: / 'Ovo je bila naša nagora utakmica otkad sam ovdje'

Image
Foto: Profimedia

Finska u ovoj utakmici nije bila favorit, no teško je proglasiti ovaj gostujući poraz apsolutnom katastrofom

8.6.2019.
21:35
Profimedia
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je bolan poraz od 2:0 na gostovanju kod Finske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. Robert Prosinečki upisao je tako svoj prvi poraz otkad je na klupi Bosne i Hercegovine, a mogao je pobjedom preskočiti Talijane i zasjesti na vrh ljestvice svoje skupine

Image
OVO ZAISTA NIJE FER PREMA PROSINEČKOM: /

Navijači se okomili na njega nakon prvog poraza, neki komentari su stvarno brutalni

Image
OVO ZAISTA NIJE FER PREMA PROSINEČKOM: /

Navijači se okomili na njega nakon prvog poraza, neki komentari su stvarno brutalni

"Čestitao bih Finskoj jer su zasluženo pobijedili. Ovo je jedno od lošijih izdanja otkako sam ovdje. Nadigrali su nas u svim aspektima, možda smo imali jednu šansu i možda bi bilo drugačije da smo poveli. Finci su bili bolji i zasluženo su pobijedili", rekao je Prosinečki nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi moramo već sada razmišljati o sljedećoj utakmici i popraviti ove loše stvari koje smo pokazali danas. Nisam očekivao da će ovako biti, ali mogu reći samo još jednom - Finska je bila puno bolja, više su željeli i moram vidjeti zbog čega je to tako."

Izbornik nije bio zadovoljan pristupom svojih igrača

"Mi smo pogriješili kod drugog gola, dali smo im loptu. Pokušavali smo zabiti gol, kako bismo ostali u igri. Imali smo nekih šansi, Edin je imao jednu sa glavom. Sve u svemu, više su željeli i bili su bolji danas. Mi moramo tražiti sve loše stvari, bilo ih je dosta. Ovo je najlošija utakmica otkako sam ovdje", priznao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u utorak još jednu vrlo tešku utakmicu. Protivnik će im biti Italija.

"Brzo nam je sljedeća utakmica da bismo sad dramili. Falit će nam tri boda, to su velika tri boda, ali još uvijek ima dosta do kraja i vidjet ćemo. Danas nismo bili pravi, rastrčani. Za tri dana nam je Italija i moramo razmišljati o njima. Analizirat ćemo ove greške, bilo ih je puno", rekao je za kraj Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finska u ovoj utakmici nije bila favorit, no teško je proglasiti ovaj gostujući poraz apsolutnom katastrofom. Ipak, nisu navijači Bosne i Hercegovine na društvenim mrežama štedjeli Prosinečkog kojem bi neki već sa dali otkaz. Neki su komentari stvarno brutalni. Prosinečkom su nakon poraza zamjerali što nije na vrijeme uveo zamjene, ali činjenica je da je uspješno od siječnja ove godine vodio Bosnu i Hercegovinu kroz Ligu nacija i kroz ove kvalifikacije. U ovoj utakmici upisao je svoj tek prvi poraz

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo