Ne treba mu / Prosinečki potjerao Karleušinog ljubavnika iz reprezentacije: 'Reprezentativac se mora biti i van terena'

Image
Foto: Facebook

Vranješ je ušao u sukob s navijačima, a zbog posljednje afere 'izletio' je i iz kluba

19.2.2019.
16:27
Facebook
VOYO logo

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki odlučio je "protijerati" Ognjena Vranješa iz nacionalne vrste uoči kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine, izvještava portal Radija Sarajevo,

"Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere. Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", istakao je Prosinečki na konferencji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ni čudo da ga Robi ne želi u reprezentaciji. Vranješ je odigrao solidnu polusezonu u Anderlechtu, ali posljednja afera u kojoj su procurile fotografije srpske pjevačice Jelene Karleuše te poruke koje je navodno njemu slala kap je koja je prelila čašu. Vranješ je zbog afere potjeran i iz Anderlechta.

Inače, reprezentaciju Bosne i Hercegovine čeka velik posao u kvalifikacijama. Prvu utakmicu igraju kod kuće protiv Armenije 23. ožujka, a onda ih za tri dana čeka utakmica protiv Grčke, također kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je na istoj konferenciji za medije naglasio da će mu Vranješ nedostajati na terenu jer mora tražiti alternativno rješenje na desnom beku, neće bez njega reprezentacija propasti. Kao glavne adute u kvalifikacijama naglasio je Džeku, Pjanića, ali i Edina Višću koji vrhunski igra u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo