PROSINEČKI NA ŽESTOKOM UDARU: / Napao ga bivši reprezentativac BiH - 'Ne volim kada se lažemo, pa nisam ja dijete'

Image
Foto: Profimedia

Prosinečki je prije dva mjeseca bio na rubu otkaza u reprezentaciji

20.11.2019.
13:39
Profimedia
VOYO logo

Reprezentacija BiH odradila je jedne od najgorih kvalifikacija u novijoj povijesti i to sve pod palicom hrvatskog trenera Roberta Prosinečkog. Na kraju su završili u skupini s pet poraza iz deset utakmica i to kao četvrta momčad skupine, ali sreća u nesreći je što su dobro odradili Ligu nacija i imat će šansu proći na Euro kroz dodatne kvalifikacije.

Prosinečki je prije dva mjeseca bio na rubu otkaza u reprezentaciji i njegovo vođenje momčadi nailazi na sve veće kritike i to čak i samih igrača, a ne samo Saveza i navijača. Posljednji u nizu bio je bivši reprezentativac Haris Medunjanin, koji se oprostio BiH selekcije dva mjeseca nakon dolaska Prosinečkog. Sada je otkrio zašto je odlučio prekinuti karijeru u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

12.10.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Finska. Robert Prosinecki Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Konflikt s Prosinečkim

"Ćiro je bio jedan pošten trener. Imao je svoj film, uvijek bio iskren i otvoren. Znao je saslušati igrača, ali je uvijek njegova bila posljednja i nikad nije slagao igrača. Prosinečki? Ne volim kada se lažemo. Nisam ja dijete. Prošao sam puno toga i znam kad netko govori istinu. Meni je Prosinečki rekao da neću igrati jednu utakmicu, a da ću igrati sljedeću protiv Senegala. Onda je došao Senegal i... Ne volim laž. Nakon toga sam shvatio o čemu je riječ i sam se povukao", rekao je Medunjanin za Sportske.ba i naglasio je kako mu je nepojmljivo da u reprezentaciji nisu igrači poput Senada Lulića, Vedada Ibiševića i Asmira Begovića.

Međutim, Prosinečki još uvijek nije odlučio hoće li voditi reprezentaciju i u playoffu Lige nacija, zakazao je sastanak u petak s predsjednikom NSBiH i tamo će se sve riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo