PROSINEČKI NA KRAJU IPAK IDE IZ REPREZENTACIJE? / Taman je izborio playoff za Euro s BiH, a sada zbunjuje izjavama

Image
Foto: PIXSELL

Popularni "Žuti" bio je na rubu otkaza prije dva mjeseca

23.11.2019.
17:18
PIXSELL
VOYO logo

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nije baš u najpovoljnijoj situaciju. Iako su doživjeli krah u kvalifikacijama za Euro 2020. godine ipak će na kraju moći tražiti ulaznicu, ali okolnim putem, kroz doigravanje Lige nacija gdje će se sastati s sa Sjevernom Irskom, a zatim s boljim iz ogleda Slovačke i Irske.

Hoće li ih na tom putu voditi hrvatski strateg, Robert Prosinečki, e to je već teško reći. Popularni "Žuti" bio je na rubu otkaza prije dva mjeseca, ali se nekako uspio dogovoriti sa Savezom i ostao je, no pitanje je do kada. Govori se po BiH medijima kako bi to moglo biti to od Prosinečkog i kako će ovih dana otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

12.10.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Finska. Robert Prosinecki Photo: Armin Durgut/PIXSELL

U petak su izbornik Prosinečki i predsjednik Nogometnog saveza BiH, Elvedin Begić, trebali razgovarati o tome hoće li ostati, ali taj je sastanak prolongiran na sljedeći tjedan, tako da se još ne zna što će biti sa Prosinečkim.

"Nismo razgovarali jučer, razgovarat ćemo u utorak i tada će sve biti jasno", rekao je Prosinečki za Sportsport.ba. Nameće se još samo pitanje tko u toj cijeloj priči inicira odlazak, je li Prosinečkom dosta ili se pak Savez dvoumi oko njegova ostanka. No, kako kaže Prosinečki, vidjet ćemo za nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo