Propao veliki spektakl u Splitu! Treba vratiti novac

Prijateljska utakmica između Hajduka i šahtara, koja se trebala igrati u subotu, odgođena je zbog snijega, potvrdili su iz splitskog kluba.

10.2.2012.
12:12
VOYO logo

Unatoč silnim naporima Hajdukovom predsjednika Hrvoja Maleša, sile prirode bile su jače i odgodile prijateljsku utakmicu sa Šahtarom. Ukrajinski klub Darija Srne neće, kako je planirano, zaigrati na Poljudu u subotu zbog snijega koji je najavljen.

Podsjetimo, posljednjih dana u radnoj akciji sudjelovali su svi iz splitskog kluba, čistili prostor oko stadiona, u četvrtak se bacili i na travnjak, posipali sve solju, no uzalud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi gledatelji koji su kupili ulaznicu za ovu utakmicu mogu zatražiti povrat novca na prodajnim mjestima gdje su karte kupili. Dobitnici ulaznica na nagradnim igrama u zamjenu za kartu od ponedjeljka radnim danom (od 8 do 16 sati) u Odjelu za članstvo na Poljudu mogu preuzeti klupski suvenir", stoji na službenim stranicama splitskog kluba.

Zasad još nije poznat novi termin odigravanja utakmice između Hajduka i Šahtara, ali iz kluba su poručili kako će javnost biti obavještena na vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo