PROPADA SOLSKJAEROV DOGOVOR IZ SNOVA: / Mnogi su mislili da je sve pitanje formalnosti, ali očito nije bilo tako

Image
Foto: AFP

Navijači United bili su uvjereni da će već od ljeta krenuti u lov na sjajno pojačanje, ali čini se da od toga neće biti ništa

13.3.2019.
16:33
AFP
VOYO logo

Nedavno su mediji u Engleskoj objavili informaciju da trener Manachester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer planira na ljeto dovesti Jadona Sancha iz Borussije Dortmund. Sada su iz Borussije odgovorili na ta nagađanja te su poručili da planiraju zadržati Sancha čak i ako Manchester United pošalje veliku ponudu za njihovog igrača.

Sancho igra sjajno ove sezone u Bundesligi gdje je u 25 utakmica postigao osam golova i upisao još deset asistencija. Također je u Ligi prvaka postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju prije nego što je Borussia ispala u osmini finala od Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorno "NE"

Odlične partije Sancha su privukle pažnju trenera Manchester Uniteda pa je prema navodima medija u Engleskoj Solskjaer bio spreman potrošiti 80 milijuna funti da dovede igrača Dortmunda. Međutim sada je sportski direktor Borussije Michael Zorc u izjavi za njemački Bild rekao da od prodaje Sancha neće biti ništa.

"Daleko sam od toga da postavim cijenu za Jadona, ali reći ću da bi i za najveći klub na svijetu bilo teško da ga dovede. Jadon će igrati u Dortmundu i sljedeće sezone, mi definitivno računamo na njega", rekao je Zorc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo