SAD ĆE TEK BITI PROBLEMA / Procurio odvratan video, francuski reprezentativci i zvijezde Barcelone uhvaćene usred rasističkog skandala

Image
Foto: Screenshot

Prije dvije godine Barcelona je bila na turneji u Japanu, a nogometaši su tražili pomoć lokalnih ljudi

4.7.2021.
11:13
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je Francuska šokantno ispala s Europskog prvenstva već u osmini finala i to od Švicarske, počeli su isplivavati razni skandali koji zapravo otkrivaju koliki je nered vladao u njihovim redovima.

Otkriveno je da su postojali klanovi, da je Paul Pogba negodovao zbog smještaja u Budimpešti, da mnogi nisu bili zadovoljni ponašanjem i golemim egom Kyliana Mbappea, nekima je navodno smetao i povratak Karima Benzeme, a svađali su se čak i roditelji nogometaša i to u svečanoj loži dok se igrala osmina finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovaj posljednji skandal mogao bi biti najveći i najgori. Naime, u javnost je baš sada kada isplivavaju svi skandali, procurio video star dvije godine na kojem se vidi kako Antoine Griezmann i Ousmane Dembele, igrači Barcelone i reprezentativci Francuske, rasistički vrijeđaju Japance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasistički ispad

Prije dvije godine Barcelona je bila na turneji u Japanu, a nogometaši su tražili pomoć lokalnih ljudi jer nisu u hotelu mogli igrati popularnu nogometnu simulaciju Pro Evolution Soccer. U sobu su im došli tehničari, a dok su oni radili svoj posao, igrači su ih ismijavali na francuskom jeziku.

"Sva ova ružna lica ovdje i to samo da bismo mogli igrati PES… Zar se ne sramite", govorio je Dembele i pritom je zumirao kamerom na jednog Japanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav vam je to zaostali jezik? Niste li vi razvijena zemlja", komentirao je dalje Dembele, koji je snimao, pa mu se nije vidjelo lice.

Griezmann je za to vrijeme umirao od smijeha zbog Dembeleovih izjava i još je nešto dobacivao, ali nije jasno što.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo